Palkkahallinto

Palkkahallinto on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun puhutaan yrityksen taloushallinnosta palkansaajan näkökannasta. On siis tärkeää, että palkka on oikein ja se on tip-top ajallaan asianomaisen tilillä käytettävissä.

Palkkahallinnon ja palkanlaskennan ulkoistaminen on siinä vaiheessa ajankohtaista, kun yrityksessäsi on vähintään yksi palkansaaja / yrittäjä nostaa itselleen palkkaa.

Palkkahallinnon palvelumme räätälöidään aina asiakkaamme liiketoimintaan sopiviksi, riippuen yrityksen koosta ja toimialasta.

Palkanlaskentapalvelut.

Palkanlaskenta­palvelumme sisältävät seuraavat palvelut:

  • Palkanlaskenta ja maksatus

  • Lomapalkkojen laskenta

  • Matkalaskut

  • Viranomaisilmoitukset

Palkanlaskentaa ammattitaidolla ja ihmisläheisesti

Autamme asiakkaitamme kehittymään ja kasvamaan. Haluamme toimia teidän yrityksenne talousasiantuntijana sekä liikekumppanina tässä sähköistyvässä ja muuttuvassa maailmassa. Ylläpidämme ja kehitämme omaa osaamistamme jatkuvasti, jotta pystymme tukemaan yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Meidän kanssamme myös palkkahallinnon hoito on inhimillistä, rehellistä, ihmisläheistä sekä luotettavaa.

Olemme räätälöineet palvelumme pienille- ja keskisuurille osakeyhtiölle sekä yhdistyksille. Meillä on vahva kokemus palkanlaskennasta. Asiakaskuntamme koostuu mm.  autokorjaamoista, arkkitehdeistä, muusikoista, kauneushoitoloista, IT-alan yrityksistä sekä kansainvälisistä PK-yrityksistä.

Palkanlaskenta ja palkkahallinto

Tarvitsetko palkanlaskenta­palvelua?

Jos haluat ammattitaitoisen, ihmisläheisen
ja yrittäjän arkea ymmärtävän palkanlaskijan, ota yhteyttä!
Katsotaan, miten voimme olla avuksi!

Ota yhteyttä!